top of page

Over Eduardo & Elena

ofwel Ed & Heleen

We weten niet hoe het met jou zit, maar het geeft ons veel plezier om het perfecte cadeau te geven. Er gaat niets boven de vreugde in de ogen van een vriend te kunnen zien of een enthousiast geluid te horen wanneer iemand een cadeautje uitpakt. En dat maakt je dag goed.  We wilden dat gelukkige gevoel benutten, en dit is wat ons inspireerde om Italiaanse sferen - Eduardo & Elena in 2022 te beginnen.


We bieden een selectie goed ontworpen, unieke items aan, voor elke behoefte en prijs.
Zo verkopen we handgemaakte producten van olijfhout zoals antipasti planken en tafels, foto's om je muren op te fleuren, tafellopers, schalen, olijfoliekruikjes, peper en zout vaatjes om je tafel mooi aan te kleden, maar ook keukenschorten en theedoeken en natuurlijk ook onze heerlijke olijfolie PoggiOlio, vijgenjams en likeuren. Voor elke fan van Italië is er wat te vinden.


Gaat het om een bedrijf? Vertel dan hoe je bent begonnen en hoe je je hebt ontwikkeld op professioneel gebied. Leg uit wat jouw kernwaarden zijn, wat jij je klanten biedt en wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt. Voeg een foto, beeldgalerij of video toe om de betrokkenheid te vergroten.

IMG_2492_edited_edited.jpg
bottom of page